• Köldöksérv műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő! Kisfiam 10 hetes lesz mikor műtenek köldöksérvvel. A sebész azt mondta 2-3 het után lehet ot már emelni, segitsegem is addig lesz. Tényleg fogom tudni már emelgetni és ellátni? Nagyon fájdalmas utána? Nincs nagy sérvem, háló se kell bele, csak egy ujjnyi kb a sérv. Nem laparoszkoppal műtenek, hanem siman. Kikerülhetetlen, hogy őt emelgessem, ráadásul eleve nagy súllyal született, már most 5, 2 kg. Augusztusban fognak műteni. Mennyi idő alatt gyógyul, mennyire fájdalmas, mozgásban mennyire akadályoz? Előre is köszönöm a választ! Üdvözlettel: Éva

        Dr. Papp Géza válasza a köldök sérv témában

        Kedves Kérdező! A koldokserv műtét után 3 hétig semmit sem szabad emelni. A 3-6 hét között max. 3-5 kg. 6-12 hét között 5-10 kg-t fokozatosan, óvatosan. A 3. Hónaptól terhelhető. Üdvözlettel Dr. Papp Géza


        Kérdés: 2018. július 16., 10:23; Megválaszolva: 2018. október 07., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: