véralvadásgátló

Üdvözlöm. Március 5.en volt egy bal oldali lágyéksérv műtétem.másnap már mentem is haza, reggel még a kórházban Megkaptam az injekciót és ki is váltottam a receptet a 10 darab injekciót! De csak 3 nap adtam be magamnak! A műtét utáni 3-4 napban. Csak bicegtem nem akartam hogy húzódjon a műtéti heg! A műtétet követő 7-8 napon mintha izomláz lett volna a bal vádlimban kemény és csomós volt amit a bicegésnek tudtam be! Nincs semmi külső látható nyoma de ha nyomkodom meg érzem hogy picit fáj! Van meg itthon 7 darab injekció de nem merem beadni mert hallani jot rosszat! Viszont omega 3 azt szedek szinte minden nap! Tehat a kérdésem az lenne hogy keressem e fel az orvost trombózis elkerülése végett? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza a műtét utáni véralvadásgátlás témában

Kedves Kérdező! A mélyvénás trombózist csak vizsgálattal lehet kizárni. A területi SBO t keresse fel mihamarabb. Üdvözlettel Dr. Papp Géza

Kérdés: 2018. március 22., 20:29; Megválaszolva: 2018. március 23., 16:14
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus