Koldokserv

Tisztelt Doktor Ur! Azzal a kerdessel fordulok Onhoz hogy van nekem egy kiskori servem amit anno nem mutottek meg mert mondtak, hogy kicsi, nem regen elmentem egy orvoshoz hogy nem e kellene megmuteni a servemet de azt mondta nem indokolt mert fel ujjnyi a serv es gyerekkorom ota nem novekedett. Az lenne a kerdesem hogy meg kellesz e muteni vagy nem? ilettve jarok edzeni hasazni lehet? Meg annyit hozzateszek, hogy nagyon ritkan vmikor szur de ha kimaszirozom akkor elmulik ez nagyon ritka.koszonom a a valaszat elore is szep napot!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza sérv témában

Kedves Kérdező, ha a sérv panaszt okoz, műtéti megoldása javasolt. Panaszmentesség esetén műtét nem szükséges. Önmagában a sérvek javulni, gyógyulni nem tudnak.

Üdvözlettel: Papp Géza

Kérdés: 2016. szeptember 16., 13:52; Megválaszolva: 2016. szeptember 21., 09:05
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Lagyek serv es here duzadt
Udvozlom doktor ur engem jozsefnek hivnak 32 eves budapesti ferfi vagyok 2007 ben kaptam egy kagyek servet mejet akkor az orvos a derekamon levo sebes gyukadas...
Kezdődő hasi sérv?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 14 évvel ezelőtt volt egy epekő műtétem, ami rutinként 3 hétre sikerült és lett egy 27 cm-es vágás a hasamon, sajnos ...
Kiújult lágyéksérv
Tisztelt Doktor Úr! Tavaly nyáron műtöttek lányéksérvvel hagyományos módon (5-6 cm-es sérvkapu volt) ami valószínűleg a túl intenzív edzés...
heresérv műtét?
Lágyéksérvem lett emeléstől 3 éve, akkor azt mondta az orvos, hogy nem kell még műteni, azóta leszállt a herémbe ami egyre nagyobb. Eddig sokszor...