Melldaganat

Kedves Dr. Úr/nő! Egy évvel ezelőtt csomót tapintottam bal mellembe, mellyel azonnal orvoshoz fordultam. Az ultrahang es biopszia által kiderül, hogy jó indulatú melldaganat/Fibroadenoma. Idén januárban sor került a műtétre! Déncső behelyezésére nem volt szükség, mert nem váladékozott a mellem. Műtét után nagyon feldagadt a mellem es az egész kél volt, alvadásgátló injekciót miden nap használok. A varrat kiszedésére egy hét után sor kerül. Immár 10 napja vagyok túl a műtéten, de a 9.napon először csepergett a sebből a vér, majd önlött - rengeteg... Elmentem hát azonnal a kórházba es rengeteg alvadt vért nyomtak ki belőle, bekötötték, majd ejjel megint kezdődött, de mar nem vérzett annyira, megint csak sok alvadt vert nyomtak ki belőle, reggel is vissza mentem, es megint csak rengeteg alvadt vert nyomtak ki belőle, es valamivel at is oblitettek vagy csak a kijovetelt segítették... Megkerdeztem az orvost, hogy ez miert van, de még sem tudok teljesen megnyugodni. Lenne oly kedves es válaszolna, hogy tulajdonképpen miert történik ez, es mi lesz, mennyi idő míg ezen túl vagyok? Előre is köszönöm

Dr. Papp Géza válasza vérzés témában

Kedves Kérdező, a műtét után kialakuló bevérzés egy lehetséges szövődmény, melyben biztosan szerepet játszik a véralvadás gátló injekció is. Az injekció elhagyása javasolt. Rendszeres kötözés mellett 2 hét alatt meggyógyul.

Kérdés: 2016. február 02., 17:22 ;Megválaszolva: 2016. február 03., 05:42
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Farokcsonti vérzés, fájdalom, 6...
Már 6 éve van az, hogy nem folyamatosan, de vannak időszakaim, mikor wc-zéskor a farokcsontomnál elkezd vérezni egy apró lyuk. Nem tudom mi az, még nem...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...