Aranyér műtét utáni időszak

Jónapot! Édesapámnak két hete aranyér műtétje volt, valamiféle új módszer, ultrahangos.. Egy hete vérzése van, mindig a második napon, az orvosa azt mondta ezt normális. Elmondta neki azt is, mi az a mennyiség ami már azt jelenti hogy baj van. Tegnap este elkezdett iszonyatosan vérezni, bevittük a sürgősségire, ott nem igazán csináltak vele semmit.igaz ma megy ujabb kontrollra az orvosához, de érdekelne hogy 2 hét után mi történhetett, hogy kishíján elvérzett?! Elmondása szerint nem erőlködött nem erőltette meg magát, a táplálkozásra nagyon odafigyelnek. Előre is köszönöm!

Dr. Papp Géza válasza aranyér műtét témában

Kedves Kérdező, vélhetőleg HAL műtétet végeztek édesapjánál. A vérzés kis mennyiségben szokványos egy ilyen beavatkozás után, de amit leirt, hogy jelentős vérzése volt 2 héttel a műtét után, semmiképpen sem az. Egyetértek az ismételt kontrollal, de nem tudom megmondani, hogy mi történt a műtét során. Jobbulást kívánok.

Üdvözlettel

Papp Géza

Kérdés: 2016. január 20., 11:26; Megválaszolva: 2016. január 22., 18:25
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Aranyér műtét utáni fájdalom és...
Tisztelt Doktor Ur! Az lenne a kerdesem, hogy normalis-e, hogy 2 es fel honappal a lezeres aranyer mutet utan meg mindig faj a WC-zes? Utana egy darabig...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...