Lágyéki fájdalom

Jónapot! Egy olyan kérdésem lenne, hogy intenziv fizikai terhelesnel (focizasnal) elojon a lagyekomba egy nyilalo fajdalom, probaltam pihentetni 1-2 hetet utana ujra es ujra elojott! Most pl.: a merkozes utan a kocsibol valo kiszallas is nehezkes volt, agybol is nehezkes a kikeles, cipo felvetelnel is! 2-3 nap utan egy kisse elmulik de utana ugyan ugy elojon! Terveztem elmenni orvoshoz, de elotte itt megszeretnem kerdezni, hogy otthoni kezelessel mit lehet a jegelesen kivul tenni?! Elore is koszonom a valaszt!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza lágyéksérv témában

Kedves Kérdező, Önnek vélhetőleg sérve van. A területi sebészet szakrendelőt keresse fel. Pihentetésén kívül mást tenni nem tud.

Üdvözlettel

Papp Géza

Kérdés: 2015. november 23., 16:26; Megválaszolva: 2015. november 27., 10:24
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Lágyéksérvre hajlamos vagyok....
Tisztelt Doktornő! Még egészen kicsi koromban műtöttek jobb oldali lágyéksérvvel, és néhány éve egy vizsgálat után azt az eredményt kaptam...
Lágyéksérv kiújulása műtét...
Tisztelt Doktor Úr! Már 8 hete, hogy kétoldali lágyéksérvvel műtöttek (laparoszkópos módszerrel) . Körülbelül a jobb oldali combhajlatban volt...
Combom külső felén égető, szúró...
Üdvözlöm Zoltán vagyok 50-éves. Szeptember végén sikeres jobb oldali lágyéksérv műtétem volt, viszont azóta a bal combom külső részén kB 20 cm...
Lágyéksérv mütét utáni fájdalom
Tisztelt doktornő 2 hete mütottek lágyéksérvvel, un. Lichtenstein eljárást alkalmazva. A vágás hossza 8-9 cm. A kezdeti erős fájás 3-4 nap múlva...