• Lépeltávolítás utáni, a csepleszbe beépített lépdarabkák működésének mérése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Orvos! 3 hónapja biciklibaleset miatt lépeltávolításon estem át. Mindenről tájékoztattak, Prevenar 13 és Menjugate oltásokat megkaptam, és minden rendben van, az edzést is lassan újrakezdhetem. Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy a zárójelentést olvasva feltűnt az, hogy a csepleszbe beültettek 3 db lépdarabkát, amelyek később lehet hogy funkcionálni fognak. A kérdés pedig az lenne, hogy ezeknek a lépdaraboknak a működését lehet-e mérni? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Papp Géza válasza a lép témában

        Kedves Kérdező! A lépfunkciót mérni nem lehet, de a vérkép változásából következtetni lehet rá. Ha az un. minőségi vérképe, és a thrombocyta funkciós vizsgálata rendben, akkor minden rendben. Üdvözlettel, Dr. Papp Géza


        Kérdés: 2015. augusztus 29., 15:12; Megválaszolva: 2015. augusztus 31., 18:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.