• ercsi44

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Érdeklődöm, hogy laporoscopos mutet után, ahol csokicisztat tavolítottak el, osszenovesek is volt.. A nagykerdes, hogy mi a legtermeszetesebb, hatekony kezelesi mod ezekutan? Sajnos nem tájékoztattak semmirol.. Mi az amit nemszabad..es szabad ilyen beavatkozas utan? Pl.Nemi életet, a beavatkozas kovetoen..mennyi idő utan lehet élni? Sport..stb. Koszonom szépen Nem szultem még, de nagyon szeretnek..

        Dr. Törő Bálint válasza a műtét után témában

        Tisztelt Kérdező! A laparaszkópos műtét után kb. 2 hét múlva lehet bármilyen tevékenységet végezni. Ez vonatkozik a nemi életre és a sportra egyaránt. Addig érdemes kímélő életmódot élni, és a hasfal feszülését kerülni. Üdvözlettel: Dr. Törő


        Dr. Törő Bálint
        Szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Törő Bálint

        Kérdés: 2015. április 19., 09:52; Megválaszolva: 2015. április 20., 09:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: