Aranyér műtét utáni fájdalom és seb válladék

Tisztelt Doktor Ur! Az lenne a kerdesem, hogy normalis-e, hogy 2 es fel honappal a lezeres aranyer mutet utan meg mindig faj a WC-zes? Utana egy darabig valadekol is a seb. Azt mondtak hogy 4-6 het, de mar dupla annyi ido telt el. Kontrollon az orvos annyit mondott hogy szep a seb de meg nem gyogyult, majd utamra engedett annyival hogy vigyazzak a szeklet lazasagara. Tobbet nem kell hozza mennem. A szeklettel nincs is baj, de meg ugy is fajdalmasan jon ki hogy laza. Normalis ez igy vagy aki mutott egy hentes volt es elszurt valamit? Mit tehetek hogy gyorsabb legyen a gyogyulas? Elore is koszonettel: Rita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza aranyér műtét témában

Kedves Rita!

Sajnos nem normális, de hogy mi a baj, azt csak proktológiai vizsgálattal lehet megállapítani.

Üdvözlettel, Dr. Papp Géza

Kérdés: 2015. február 10., 12:19; Megválaszolva: 2015. február 10., 19:17
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus