hajszálrepedés

Tisztelt doktor úr! 5 hete hajszálrepedés van az alkarcsontomon, de csak most tudtam meg, mert nem készült róla röntgen felvétel, és egy nem orvosi műszer szerint van az alkaromon egy kis hajszálrepedés. Egy hete körülbelül rögzítem fáslival. Érdemes még begipszelni? Helyre jön magától is? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza alkar témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Nem tudom milyen az a "nem orvosi műszer". A hajszálrepedés az röntgen diagnózis és ha ez már 5 hete fennáll, akkor az gyakorlatilag gyógyultnak tekinthető. Pontos válaszért készíttessen röntgent és keressen fel egy baleseti szakrendelést.

Kérdés: 2015. január 21., 17:33; Megválaszolva: 2015. január 25., 23:16
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus