gyulladás

Kedves Dr úr/ nő! A kérdésem a következő.a 33 éves fiamnak verejték mirigy gyulladása van, a, hónaljában évek óta. Van mikor elmúlt egy időre,, de most egyfolytában be van gyulladva neki..és,, állandóan folyik a genny belőle.Semmit nem csinálnak vele, mert azt mondják,, le kell mennie először a gyulladásnak, utána lehet csak megműteni. A genny csak folyik, nem tudom honnan.Több hetet volt táppénzen vele,, kapott rá kenőcsöt, jegelte,, de mivel muszáj használni a kezét rögtön szétreped a seb,, és minden kezdődik elölről.Nyugtalan vagyok miatta,, Mit lehet ezzel a dologgal kezdeni Ön szerint, Előre is köszönöm válaszát.. Tisztelettel. Ágnes

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza gyulladás témában

Kedves Kérdező, bőrgyógyászati vizsgálat javasolt, acne inversa gyanújával. Jelenleg valóban kevéssé kezelhető, feltárás lehetséges.

Üdvözlettel: Dr. Papp Géza

Kérdés: 2015. január 09., 11:43; Megválaszolva: 2015. január 11., 12:08
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus