Kötőszövetessé alakult zsírt el lehet távolítani a mellből?

Tisztelt Doktornő! Gynecomastiám van amivel műtöttek, de csak a mirigyállományt távolították el a mögötte lévő zsír ami már kötőszövetessé alakult megmaradt.Érdeklődni szeretnék hogy ez a zsír mennyiség eltávolíthó-e és ha igen milyen módszereket ajánl.Fogyás, edzés nem segít.Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gynecomastia témában

Kedves Kérdező, nehezen tudom pontosan elképzelni az Ön által leírtat, az emlőállományt a teljes zsírral szokás eltávolítani. A kettő nehezen szétválasztható.

Ha ismét duzzanatot észlel, inkább kiújulásra gondolok, mely ismételt műtétet jelenthet.

Üdvözlettel: Dr. Papp Géza

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2014. december 28., 17:45; Megválaszolva: 2014. december 31., 14:47
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus