Vastagbél műtét után hasmenés

Vakbélgyulladás következményeként felszálló vastagbél eltávolításon estem át. Bélvarrat elégtelenség miatt 3 hónap elteltével újabb műtét, az előző bélvarrat eltávolítása vált szükségessé. Most az általános állapotom jó, viszont visszatérő intenzív hasmenésem van, egy két nyugodt nap után egy két hasmenéses nap. Meddig tart ez az állapot, mit tehetek ellene? Köszönettel: Róbert

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza a hasmenés témában

Kedves Róbert, problémájára biztos választ adni nem lehet, de a rostdús, zöldségben és gyümölcsben gazdag étrend javára válhat. Én inkább elsődlegesen javaslom, hogy gastroenterológusnál jelentkezzen Crohn betegség kizárása céljából. Üdvözlettel: Dr. Papp Géza

Kérdés: 2014. május 11., 17:50; Megválaszolva: 2014. május 13., 19:43
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus