Mellplasztika

Tisztelt doktor nő/úr! 3 gyermek édesanyja vagyok, a szülés, szoptatás következtében mellem rettentően megereszkedett, petyhüdtté vált. Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy TB támogatással van-e lehetőségem mellplasztikára, mert nagyon zavar nőiességem elvesztése. Amennyiben van rá lehetőség, az is érdekelne hogy abban az esetben is támogatja-e a TB, ha utolsó gyermekemet 17 éve szültem, a problémám azóta áll fenn. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza mellplasztika témában

Tisztelt Kérdező!

Esztétikai célból, illetve indokkal történő (mellplasztika) műtét nem végezhető OEP finanszírozással, azaz a TB nem támogatja. Érdeklődjön a lehetőségekről plasztikai sebésznél.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. február 02., 17:32; Megválaszolva: 2014. február 03., 17:48
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus