körömágy gyulladás

Tisztelt doktor nő/ úr! A kérdésem a következő lenne: a lábujjamon be van gyulladva a körömágy, mellette pedig vadhùs alakult ki. Eléggé fájdalmas. Jelenleg még szoptatok, ìgy is el lehet távolìtani a vadhùst? Az esetleges érzéstelenìtő beadása miatt kérdezem. A választ előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza érzéstelenítés témában

Kedves Kérdező, ezt a nőgyógyászával, vagy a védőnőjével lehet megbeszélni. De ha a műtét utáni 24 órában a tejet kidobja és helyette korábbi, lefagyasztottat ad, szerintem teljes a biztonság.

Üdvözlettel: Dr. Papp Géza

Kérdés: 2014. január 21., 18:57; Megválaszolva: 2014. január 24., 20:40
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Helyi érzéstelenítés
T. doktor nő/úr! Lágyéksérv műtétre ksézülök most a nyáron. Nagyon félek az érzéstelenítéstől és az altatástól. Ezért lehet, hogy a...
Gerinc érzéstelenítés
T. Doktor úr/nő! Lágyéksérv műtétre készülök és kicsit félek az altatástól, gerinci érzéstelenítéstől is. Azt szeretném kérdezni, ha...
Epidurálás
Tisztelt Orvos szakértő! Az öcsémet  5 nappal ezelőtt epidurálással mütötöték meg. Azóta nagyon fáj a feje és hányingere van.Ez lehet az...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett