Vakbélműtétről

Tisztelt doktorúr/nő! Volna egy kérdésem, vakbélműtéttel kapcsolatos. A helyzet az, hogy pár évvel ezelőtt vakbélgyanúval egy hétig feküdtem kórházba, de végül mégsem műtöttek meg vele. Mostanában úgy éreztem ismét kiújult, de amikor elmentem vizsgálatra, azt mondták, nem gyulladt be újra. Az a különös kérdésem volna, hogy lehetséges az, hogy különösebb jelenlegi tünetek nélkül, önként kérésre eltávolítsák a vakbelem? Nagyon félek, hogy a későbbiekben kiújulhat esetleg. Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza vakbélműtét témában

Kedves Kérdező, gondolom elsősorban a fájdalomtól szeretne megszabadulni. Ha panaszait nem a féregnyúlványa okozza, akkor miért szeretné eltávolítani? Inkább a panaszok okát kell tisztázni, megszüntetni.

Üdvözlettel: Dr. Papp Géza

Kérdés: 2013. szeptember 04., 23:37; Megválaszolva: 2013. szeptember 07., 11:02
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Vakelmut után
3héttel a laparoszkopos vakbélműtétem után erősebb fájdalom a seb helyén, valamint szúró fájdalom a vakbél helyén normális? Alvásban nem, de...
vakbél műtét utáni strandolás
Április 6-án a páromat vakbéllel műtötték! Perforálódott, így lett a 3 kisebb vágás mellé egy nagyobb vágás is! Túl vagyunk rajta...
vakbél műtét
Tisztelt Doktornő/úr! 31 éves, átlagos testalkatú nő vagyok. 10 napja vakbél műtétem volt, minek következtében 10 db kapcsot kaptam a sebemre....
vakbélműtét után ez normális?
Kedden műtöttek vakbéllel.a kórházban is volt néha hányingerem, de a hányásig nem jutottam el.tegnap, péntek este hazaengedtek, kb fél órával...
Műtét után
Tisztelt Nőgyógyász! Négy hete (23 hetes kismamaként) vakbélgyulladásom volt, amit meg is műtöttek. A műtét során kiderült, hogy a vakbelem...