vakbéll mutét utani fajdalom

Üdv. Kérdesem az lenne, hogy hetfon lesz negy hete hogy megmutotek vakbélgyulladasal, a seb szepen gyogyul, mar a varatokat kivetek, nem volt lazam, a mutet utan ket hettel nem fajt, csak az en problémam az hogy a mult heten kezdett fajni olyan halvanyan a koldok tajekan és a vakbél helyen lent, meg éjjel amikor forgolodom az ágyban és a varatt melleti helyen meg olyan kemeny a hasam. Mi lehet az oka? Köszönöm a valaszat.

Dr. Somorjai Attila válasza fájdalom vakbél műtét után témában

Kedves Kérdező!

Ennyi idővel a műtét után szerencsére általában csak átmeneti panaszok szoktak jelentkezni, a seb gyógyulása is ha eddig simán ment, ilyenkorra már befejeződött. De a műtéti terület még bőven lehet érzékeny, a belső varratokat is érezheti keménynek. Amennyiben a feszülés és a keményedés nem szűnik, esetleg fokozódik, akkor keresse fel a sebészét, mert egy rövid vizsgálattal el lehet dönteni van-e vele teendő.

Kérdés: 2012. december 09., 12:58 ;Megválaszolva: 2012. december 11., 07:38
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Dermoid Ciszta
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...