viszer fekej

a boka kornyeken nagy fekej alakut ki amit mar diagnolizaltak es a dktorok semiesejt nem adtak ajavulasra afekej tenyerni nagysagu korom fekete szinű kopogo kemeny nem levezik szaraz es gyorsan terjed nagy afajdalom van esely agyogyulasra? ha igen mi az eljaras köszönöm

Dr. Somorjai Attila válasza lábszár fekély témában

Kedves Kérdező!

Az eljárás - ha még nem történt meg - minél előbb egy részletes érsebészeti vizsgálat és el kell dönteni, van e olyan (ér) műtét/kezelés amivel lehet javítani a végtag állapotán. Mielőbb szakavatott sebészhez kellene fordulni, mert a teljes lábát és akár egy "vérmérgezés" kapcsán az életét is veszélyeztetheti a betegség. Ha pedig a doktorok azt mondják, nincs más lehetőség és semmilyen más kezelés, csak az elhalt terület eltávolítása (esetleg egy kisebb-nagyobb rész amputációja) , akkor azzal az életét kívánják megmenteni.

Üdvözlettel: Dr. Somorjai Attila

Kérdés: 2012. december 08., 17:05; Megválaszolva: 2012. december 11., 07:45
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...
Ufn szegezés