gerincvelői érzéstelenítés

2 napja volt urológiai műtétem gerincvelői érzéstelenítéssel.azóta is fáj a bal lábam.Ez lehet a gerincvelői érzéstelenítéstől? Két szúrás nyoma látható a gerincnél lehet, hogy az első szúrás nem sikerült?

Dr. Kerekes Éva válasza gerincvelői érzéstelenítés témában

Tisztelt Érdeklődő!

Nem, a fájdalom nem az érzéstelenítéstől van, hanem vagy a műtét alatt alkalmazott lábrögzítés húzta meg az idegszálat, illetve gyakran a műtőasztalon történő tartós mozdulatlan felkvés okozza. Gyakori panasz ilyen műtét után, lehet átmenetileg fájdalomcsillapítót alkalmazni, rendbe szokott jönni.

Gyógyulást kívánok!

Kérdés: 2012. november 11., 09:56 ;Megválaszolva: 2012. november 15., 08:51
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Dermoid Ciszta
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...