bélpanasz

Tisztelettel kérek tanácsot a váratlanul kb. 6 hete jelentkező bélgörcseimre.Nem indultam orvoshoz, majd elmúlik alapon. A 3. napon már hívni kellett az orvost, mert fekve tudtam csak létezni, szenvedni.székletem nem volt csak kb.6-10 cm. hosszú és mint a kisújjam vastag lett az ürülék.DICETELT kaptam 3X1 naponta és SOS ultrahang vizsgálatot másnapra. "Az alhas területén tágabb béltartalommal teli érdemi perisztaltikát nem mutató bélkacsok látszódnak" Két hét várakozás időpont-, a szakfóorvos véleménye "Korábbi panaszai alapján colonoscopos vizsgálatra előjegyeznénk, de a beteg egyenlőre a vizsgálat halasztását kéri" A Dicetel talán használ a görcsök meg szüntek a széklet mintha normalizálódna.Szeretném kérdezni.hogy a vizsgálat során a kacsokat le tudják csipkedi? meg semmisíteni? Szertném a műtétet el kerülni! .Segítene-e étrend javaslat, vagy torna? Kérem szépen, ha Teremtő megengedi VIII.18-án betöltöm a 81 esztendőt! .Köszönöm a lehetőséget és várom szíves válaszukat üdvözlettel Kovács Péterné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza emésztőszervi probléma témában

Tisztelt Kérdező!

Ebben az életkorban a hasonló jellegű panaszok komolyabb kivizsgálása indokolt. A vastagbél tükrözés mindenképpen indokolt. Mivel az ok ismeretlen így egyenlőre műtétről is elég korai beszélni. Bő folyadékfogyasztás, probiotikus kúra.

Kérdés: 2012. július 16., 09:49; Megválaszolva: 2012. július 17., 22:19
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus