Rövid fitymafék és relatív fitymaszűkület. Két műtét lesz szükséges?

Orvosom ezen adatokat írta a kórlapomra. Egyenlőre azt beszéltük meg, hogy a fitymafék műtétet végzi el, de ezekszerint szükség lesz egy második műtétre is?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza fitymaszűkület témában

Tisztelt Kérdező!

A relatív fitymaszűkület oka a rövid fitymafék. A megoldása egy műtét lesz.

Kérdés: 2012. július 01., 23:43; Megválaszolva: 2012. július 02., 22:21
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus