hashártya gyulladás

Tisztelt dr. úr! Egy honapja mütöttek meg vakbéllel ami uttolag kiderült nem is az volt hanem hashártya gyulladás négy napig voltam korházban nem kaptam semmi gyogyszert, miután haza jöttem nagyon fájt a hasam a háziorvosomhoz mentem ő irt fel gyulladás csökentőt mivel ugy gondolta h a sebbel van valami ezt egy hétig szedtem, majd három hét mulva derült ki a szövettanbol h hashártya gyulladásom volt, viszont nem értem h ha fől nyitottak nem lehetet látni h nem vakbél? miért nem irtak föl gyogyszert mi a teendőm? továbra is fájdogál a hasam puffadok hiába mentem vissza azt mondák nincs teendő. S zeretném ha ön válaszolna nekem mert nem értem most akkor meggyogyultam? mire figyeljek? Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza hashártya témában

Tisztelt Kérdező!

A kérdésből nem derül ki a hashártya gyulladás oka. Amennyiben a szövettan nem igazolta a féregnyúlvány gyulladását akkor mi volt az oka? Legyen egy nőgyógyászati szakvizsgálat és diétázzon. Alkalmazzon a probiotikus kúrát, kerülje a szénsavas italokat.

Kérdés: 2012. június 29., 09:29; Megválaszolva: 2012. június 30., 22:57
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus