Félek, hogy probléma lehet

Lenne egy problémám, melyről remélem nem nagy probléma. Először is kiskoromban kb. 12-13 éves koromban egy baleset miatt egy ceruza hegye került a nyakam jobb oldalába. A ceruza hegyet (grafit) ki is tudtam tapintani. Azonban kivenni nem tudtam, mivel mélyebben volt. Azóta semmiféle probléma nem adódott, de a tegnapi naptól fogva valamiért egyfajta dudor nőtt mely kb. 0, 5 cm és csomószerű, kemény és idáig azt hittem pattanás kezd nőni, de ez nem hiszem hogy az. Félek, hogy bármi probléma kialakulhatott most a grafit hegy miatt, mivel pont ott helyezkedik el. Kérem adjanak tanácsot, forduljak orvoshoz vagy még várjak, hogy pattanás lehet-e és hogy veszélyes-e egyáltalán? SÜRGŐS Köszönöm Előre is.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza idegen test témában

Tisztelt Kérdező!

A leírt eltérés lehet a grafithegy okozta idegentest reakció vagy valóban pattanás. Helyileg alkalmazzon gyulladáscsökkentő krémet. Amennyiben 7-10 nap alatt nincs változás keresse fel háziorvosát.

Kérdés: 2012. június 25., 23:13; Megválaszolva: 2012. június 28., 13:54
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus