Sztoma mütét várám, mk a következményei?

Sztoma műtét várám, Mi vel jár? milyen étrendre kell ügyelni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza sztóma témában

Tisztelt Kérdező!

Többféle sztómaképző műtét is végezhető. Amennyiben a leggyakoribb típusú vastagbél sztóma, amit a sigmabélen képeznek, jelentős diétás és életviteli változtatást nem jelent. A sztóma gondozásának elsajátítása a legfontosabb.

Kérdés: 2012. június 25., 12:39; Megválaszolva: 2012. június 27., 23:21
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus