mellnagyobitás

szeretném megkérdezni hogy 4 gyermek után ha kicsit megviseltek a melleim lehet -e tb-re implantátumot betetetni mer eléggé nyuzottak a szopiztatástól?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza emlőplasztika témában

Tisztelt Kérdező!

Az emlőplasztika ilyen jellegű indikációja nem támogatott a TB által. Tudomásom szerint a pszichés ok, amit szakorvosi vélemény alapoz meg lehet alap a műtétre. A javaslatom, hogy a konkrét lépések megbeszélése miatt keresse meg a lakhelyéhez közeli plasztikai sebészeti osztály szakrendelését.

Kérdés: 2012. június 20., 23:52; Megválaszolva: 2012. június 21., 22:06
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus