vakbélműtét után

Üdvözlöm! Még lenne 1 kérdésem a Doktor urhoz! Laporoszkopos vakbélműtétem után 10 nappal csináltattam labort. Az értékek normálisak mind a CRP, és a fehérvérsejt szám is. A Trombocita szám viszont magas, a 333 maximális érték helyett 443. A műtét másnapján ez az érték 269 volt, és rá 10 napra 443. A mintavétel napján adtam magamnak utoljára Clexane 04 véralvadásgátló injekciot, amit 10 napig kellet adnom. Utánaolvasva ennek inkább ezt az értéket lefelé kellett volna vinnie az injekciónak. Kérdésem, hogy ön szerint ez lehet még a szervezet reakcioja a műtétre, vagy mi okozhatja? Köszönöm előzmény: https: //www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/sebeszet/109895

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza vakbél témában

Tisztelt Kérdező!

A vérlemezke szám emelkedés oka valóban lehet a műtét. Önmagában ez az adat nem ad okot aggodalomra. A véralvadás gátló alkalmazása elhagyható. Javasolt a napi rendszeres mozgás és bő folyadékfogyasztás.

Kérdés: 2012. június 13., 09:46; Megválaszolva: 2012. június 13., 21:29
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
vakbélműtét után csomó
Üdvözlöm! Kérdezni szeretném, hogy 2 hete volt laparoszkopos vakbélműtétem, és 1 hete szedték ki a varratokat. A sebek szépen gyógyultak, de az...
ép vakbél
Tisztelt Doktor úr! Ma voltam varratszedésen, és megkaptam a szövettan eredményét is. A szövettan leirja, hogy összességében ép appendixet...
vakbél műtét után hasmenés...
Kedves Doktornő/úr! 05.25-én vették ki a vakbelemet, illetve az orvosok azt is mondták, hogy a vastagbelem és a méhem is be volt gyulladva. Műtét...
vakbélműtét után
Tisztelt Doktor úr/nő! 1 hete műtöttek vakbélgyülladással, laparoszkoppal. Azóta a bal alhasamban néha, főleg ébredés után érzek görcsöket....