lágyéksérv műtét után

Kedves Hölgyem/Uram! Volt egy sérvműtétem közel egy éve, most a napokban észre vettem, hogy a hasfalamhoz beültetett háló mentén szúró fájdalmat érzek. A mai napon az érintett oldalon észrevettem egy harmadik, kis golyócska formájú valamit a herezacskómban. Szeretném megtudni, hogy ez mi lehet, illetve van-e okom aggódni. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza lágyéksérv témában

Tisztelt Kérdező!

A háló okozta idegentest érzés előfordulhat. Használjon helyileg fájdalomcsillapító kenőccsel. A herezacskóban tapintható elváltozás lehet a mellékhere, herefüggelék, mellékhere-függelék, tágult véna, de akár cysta is. Ennek eldöntése miatt keressen fel urológiai szakvizsgálatot.

Kérdés: 2012. június 07., 23:31; Megválaszolva: 2012. június 08., 22:48
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus