műtét után is

üdv. szépen kérném, ha tudna segíteni, évek óta hasmenés gyötri a feleségem.liticarb, szed 10éve.-és euthyrox.epekőre 10éve. 2. éve műtötték, előtte is már jó pár éve, azt hittük az epe kő okozza, de a pajzsmirigyre is gyanakodtunk, de a dr -nő mondta épp szorulás van ezen betegeknek..akkor marad a lítium-vagy a műtét? mit tetszene ajánlani, mert ha menni kell valahová óriási baj van -pláne busz-vagy hasonló ahol nincs is illemhely nem 1x fordult elő és már kínos neki..köszönöm..a pajzs m-és lítium -vérkép jó..

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza epekő témában

Tisztelt Kérdező!

Az epehólyag-kövességre nem jellemző az ennyire hirtelen jelentkező hasmenés. Első lépés az étkezési naplót. Minden nap számolják ki a bevitt összetevőket és csökkentsék az egyszerű szénhidrát arányát. Legyen napi 5 étkezés, de kisebb mennyiségű. Alkalmazzon probiotikus kúrát. A folyadékfogyasztás szénsavmentes ásványvíz és tea legyen. Alkohol- és dohányzási tilalom. Az epehólyag-kövesség végleges megoldását a műtéti eltávolítás jelenti, de a panasz megszűnése ettől akár független is lehet.

Kérdés: 2012. június 06., 19:14; Megválaszolva: 2012. június 07., 22:10
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus