epemütét után fáj a hátam

Tiszteletem A feleségemnek fél éve volt laparoszkópos epeműtétje Azóta rendszeresen naponta nagyon fáj a háta hol a bal hol a jobb lapockánál Volt fizikoterápián nem használt. Voltunk mindenféle vizsgálaton ultrahang, gyomortükrözés hasi ct minden negatív.Sebész megvizsgálta szerintük oké minden. Most járunk akkupunktúrára eddig nem használt. Magnapressz mágnessel csökken a fájdalma. Étvágya van.és diétás kajákat eszik. Műtét elött lefogyott és azóta sem tudott hizni65-ről 52 re.Van e valami javaslata, hogy kihez milyen szakorvoshoz forduljunk. Elöre is köszönöm Szabados Géza-né

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza epeműtét témában

Tisztelt Kérdező!

A panaszok jellege és időbeni alakulása miatt a műtéttel kapcsolatos összefüggés nem valószínű. a mozgásszervi ok a legvalószínűbb. Mindenképpen javasolt a reumatológiai kivizsgálás. Emellett a gerinctorna elsajátítása és végzése minden nap. Legyen napi 5 étkezés, de kisebb mennyiségű. Alkalmazzon probiotikus kúrát a felesége. Kerülje a fűszeres ételeket, egyszerű szénhidrátot és szénsavas italokat.

Kérdés: 2012. június 03., 17:54; Megválaszolva: 2012. június 04., 16:11
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus