• Vakbélgyulladás tünetei, mire figyeljek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hogyan alakul ki a vakbélgyulladás?Milyen tünetekkel jár? 4-5 napja fáj a hasfalam.Leginkább a jobb oldalon.Azóta van hasmenésem is naponta többször.2 napig fájt a fejem is és eközben egy napig az izmaim, de ezeknek már semmi nyoma.Tehát csak a hasam fáj,úgy mint ha fel lenne fújódva.A hasam nyomásra érzékeny és kissé fáj a jobb oldalon és a köldököm felett.Voltam ultrahangon és egy sebész is megvizsgált de nem tudták biztosan kizárni hogy ez nem vakbélgyulladás. Mit tehetek? Lehetséges hogy egyszer elkezd majd nagyon fájni és megkell műteni? Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a vakbélgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! A panaszok hátterében a fertőzés sokkal valószínűbb, mint a vakbélgyulladás. A vakbélgyulladás egy fokozatosan előrehaladó és egyre komolyabb fájdalmat okozó állapot. Az Ön esetében inkább fertőzésről van szó. Diétázzon, kerülje az egyszerű szénhidrátot. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Pihenjen és fogyasszon bőven folyadékot. Amennyiben 2-3 nap alatt nincs javulás a fenti kezelés mellett menjen el egy ellenőrzésre a háziorvoshoz.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. május 23., 20:37; Megválaszolva: 2012. május 24., 08:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! 2008-ban műtöttek epekővel.Ennek következtében Köldöksérvem alakult ki amit ugyanazon orvos műtött meg.Ezt követően hasi sérvem alakult ki amely mára gyerekfejnyi nagyságú a leírás szerint. Halogattam a műtétet mert a...
        Üdvözlöm! A bőrgyógyász javaslatára néhány anyajegyet el kell távolítani. A problémám az, hogy az anyajegyek hajas/szőrős területen találhatóak (fej, illetve intim terület). Szeretném megkérdezni, hogy a beavatkozás előtt le kell...
        Udvozlom doktor ur engem jozsefnek hivnak 32 eves budapesti ferfi vagyok 2007 ben kaptam egy kagyek servet mejet akkor az orvos a derekamon levo sebes gyukadas miat nem operalt meg 2014 ben ismet be fektettek de szint ugy nem operaltak meg most viszont kb 2...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés