Lehet vakbélgyulladás?

Üdvözlöm! Péntek reggel (2012.05.11) arra keltem, hogy a hasam alatt (az ágyékom és a hasfalam találkozásánál) , a köldök vonalától 1-2cm-re jobbra tompa fájdalmat érzek. Lázam nincs, étvágyam normális, egyedül ez a tompa fájdalmam van, ami néha a jobb combomba is átsugárzik. A hasam puha, nyomásra nem fáj sehol. Elképzelhető hogy vakbélgyulladásom van/lesz? Milyen egyéb betegségek előjele lehet még ez? köszönettel: P

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza vakbél témában

Tisztelt Kérdező!

A vakbélgyulladás egy fokozódó fájdalommal jár. Sokkal gyakoribb a funkcionális bélrendszeri probléma. Diétázzon, fogyasszon bőven folyadékot (szénsavmentes ásványvíz, tea) , alkalmazzon probiotikus kúrát. Alkohol- és dohányzási tilalom. Amennyiben 5-7 nap alatt sem javul keresse fel háziorvosát fizikális vizsgálat miatt.

Kérdés: 2012. május 12., 18:13; Megválaszolva: 2012. május 14., 21:03
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus