Mi lehet ez?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! A férjemet 3 hete operálták laporoszkópos eljárással lágyéksérvvel a bal oldalon. A hasa már egyáltalán nem fáj, minden rendben nála, jön-megy, de a bal combjába, néha pedig a csípőjébe égő-szúró érzés keletkezik. Olyan erővel, hogy szinte összegörnyed. Azt is megfigyelte, hogy étkezés után ez a fájdalom intenzívebb. Ez normális? Valami idegi kihatás lehet? Ez mennyi idő múlva gyógyul? Teljesen kétségbe van esve, hogy fog így dolgozni, ha letelt a lábadozási idő? Megtisztelő válaszukat előre is köszönjük!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza lágyéksérv témában

Tisztelt Kérdező!

Még előfordulhat a kellemetlen tünet, körülbelül 6-8 hétig. Érdemes diétázni, azaz a puffasztó ételeket kerülni, bő folyadékfogyasztás. A távolabbi kilátásokról nem tudok nyilatkozni. Az esetleges idegi irritáció miatt szedjen B-vitamin készítményt.

Kérdés: 2012. május 12., 11:43; Megválaszolva: 2012. május 14., 21:00
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus