Nodularis basilioma

Nagytatamnal tavaly ev vegen, a jobb szeme mellett nodularis basilioma jelent meg, amely azota no es kifekelyesedett. Az orvos mutetet javasolt, viszont aggodunk mert Tatam 93 eves, viszonylag jo kondicioban van, de akkor is idos mar. A daganata idokozben folyton kifekelyesedik es valadekozik is. A kerdesem az, hogy ebben a korban ajanlott-e meg a muteti eltavolitas, illetve, hogy termeszetes folyamat-e az, hogy a daganatabol valadek folyik ki, amelynek igencsak kellemetlen szaga van. Valaszukat elore is nagyon koszonom, tovabbi jo munkat kivanok.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza basalioma témában

Tisztelt Kérdező!

A basalioma gyakran kifekélyesedik és ez okozza a váladékozást. A végleges megoldást csak az eltávolítás jelenti. A műtéti megterhelés függ az érzéstelenítés módszerétől. Amennyiben a kellemetlen panaszt okozó elváltozástól végleg meg akarnak szabadulni csak a műtét jön szóba. Menjenek vissza egy ellenőrzésre és beszéljék meg az érzéstelenítés módjait.

Kérdés: 2012. május 03., 08:00; Megválaszolva: 2012. május 05., 08:18
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus