Sarokcsonttörés

Üdvözlöm! 2 hete sarokcsonttörést szenvedtem, 1 hete műtöttek 3 csavarral.Természetessen csak 5-6 hét után nehezedhetek rá. A műtét után zsibbadast észleltem a lábujjaimban és az elötte levö börpárnában is. Az orvos azt mondta hogy idövel reméli elmulik.Kérdésem mitöl lehet ez, és tényleg mulik-e majd? Köszönettel: B.Peter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza Sarokcsonttörés témában

Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Sarokcsont törés csavarozásakor gyakran alkalmazunk egy szerkezetet, mely a törés helyre igazításában segít. Ha alkalmaztak ilyet Önnél, akkor a húzás miatt a kis idegszálakban átmeneti működési zavar fölléphet és ez okozhatja panaszait. Ha nem volt ilyen készülék, akkor is elő szokott fordulni, hogy a bőrmetszések során átvágódik néhány idegszál, de ezek is regenerálódnak idővel. Azt javaslom szedjen egy kis B1, B6, B12 vitamint, ezek segítik az idegregenerációt.

Kérdés: 2012. április 23., 11:32; Megválaszolva: 2012. április 24., 17:20
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus