• Térdműtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A kérdés a feltöltésben van.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a keresztszalag szakadás témában

        Vizsgálat nélkül illetve a dokumentációk ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Leírása alapján mindenképpen javasolt porcerősítő szedése, ebből többféle is van, bármelyik szedése javallott. A keresztszalag pótlás szükségességét a térd stabilitása határozza meg. Nagyon sok sportoló is tudja végezni kedvenc sportját keresztszalag nélkül is. Ennek feltétele az erős combizomzat, a megfelelő stabilitás az ízületben. Ha pontos választ szeretne kapni a műtét szükségességét illetően keressen fel egy baleseti sebészeti, vagy ortopédiai szakrendelést. A mozgás ami igazán javallott az a kerékpározás és az úszás.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2012. április 17., 16:09; Megválaszolva: 2012. április 19., 19:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: