Zsírcsomó

Tisztelt Doktornő/Úr! Azt szeretném kérdezni, hogy zsírcsomó kialakulhat-e szúrás után? Úgy értem, ha pl. tüske, vagy valami hasonló megszúr, esetleg rovar. Fiammal történt 3 évvel ezelőtt egy ilyesmi kis baleset. A külső lábszárán azóta se múlik el ez a kis zsírcsomó kinézetű, puha dudor. Igen csak nem szép látvány. Végleg ott marad? Köszönöm válaszát: Edit

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza zsírcsomó témában

Tisztelt Kérdező!

A zsírcsomó megjelenése és növekedése független a sérüléstől. Végeleges megoldás a csomó sebészeti eltávolítása jelenti, keressenek fel sebészeti szakrendelést.

Kérdés: 2012. április 17., 10:36; Megválaszolva: 2012. április 19., 08:14
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus