Arcüreggyulladás műtétek

Üdvözlöm. 7éve mütötték az arcüregemet, aztán szúrták is, de folyamatosan be gyullad, Nagyon sokat kinlódok. Meg kellene ujból műteni, a kezelő orvosom szerint, és ezt el is magyarázta miért, de félek mert az első műtét után a bal szemembe le bénult egy ideg és ezáltal kettős látásom lett, félek hogy megin valami gond lessz a szememmel, A kérdésem mi az ön javaslata? A CT is ki mutatta a folyadékot a bal oldalon, köszönöm.Üdv.Kovácsné.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a Arcüreggyulladás témában

Tisztelt Asszonyom! Lehet, hogy a műtét nem elkerülhető, de én biztosan megpróbálkoznék a folyadék konzervatív úton történő eltávolításával. Orrmosás fiziológiás oldattal nagyon sokat segíthet. pl. www.orrmoso.hu oldalon talál olyan eszközt, amely a gyakorlatban nekem is bevált arcüreggyulladásom esetén.

Kérdés: 2012. április 13., 11:09; Megválaszolva: 2012. április 18., 08:15
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus
Kitől kaphatok segítséget?