Gyomor szűkítő műtét!

Nekem olyan kérdésem lenne ami a gyomor szűkítő műtéttel kapcsolatos! 30 éves vagyok és nagyon elkeseredett.Kb 2 éve megállapították, hogy pajzsmirigy működési problémám van + hormonzavarom! Ezért a kilók nem lefelé mennek hanem felfelé, és akár mit csinálok nem tudok fogyni! 115 kg-os vagyok és 169 cm magas! Többek közt a házasságom is ráment erre mert minden önbecsülésem elveszett! Azt szeretném megkérdezni, milyen módon lehetne ezt a műtétet ingyenesen megcsináltatni. és milyen feltételekkel?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza gyomorszűkítő műtét témában

Tisztelt Kérdező!

Első lépések, hogy a pajzsmirigyfunkció legyen beállítva. Vezessen étkezési naplót és az egyszerű szénhidrát bevitelét radikálisan csökkentse. A gyomorszűkítő műtét OEP támogatásához komplett kivizsgálás és pszichológiai szakvizsgálat is szükséges. A folyamat elindítása miatt keressen fel ilyen típusú műtétet végző sebészet szakrendelését. a lakóhelyéhez legközelebbi centrum megtalálásában kérje háziorvosa segítségét.

Kérdés: 2012. április 09., 13:07; Megválaszolva: 2012. április 13., 09:21
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus