• Nem lehet gyorsabban elvégezni az epeműtétet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/hölgy! Ultrahang alapján kimutatott epekövességem van (1cm-es), ami időközönkénti jobb bordaív alatti görcsöt, fájdalmat okoz. Voltam ezzel a problémával a sebészeten ahol kiírtak vizsgálatokra. Április 23.-án kell mennem hasi ultrahangra, május 11.-én altatóorvosi vizsgálat, május 14.-én műtét(laparaszkópos epehólyageltávolítás). A műtéten már nagyon szeretnék túllenni, mert azért sajnos vannak fájdalmaim, és félek egy esetleges epevezeték elzáródástól is(ami még szerencsére nem áll fenn). Kérdésem az lenne, hogy a vizsgálatokat nem e lehetne kicsit megsürgetni és a műtétet korábbi időpontban elvégezni, és ha van erre mód akkor mi az? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Molnár László

        WEBBeteg szakértő válasza a epekő témában

        Tisztelt Kérdező! Az adott sebészeti osztály szakrendelésén kérdezze meg, hiszen a helyi várólistáról nincs információnk. A dátumok alapján az időpontok reálisak.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. április 05., 17:59; Megválaszolva: 2012. április 10., 20:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: