Epehólyag eltávolitás!

Jó napot kivánok! 22 éves lány vagyok! Olyan kérdéssel fordulok önhöz hogy 4 nap mulva az epehólyagom eltávolitásra kerül mai napon megkaptam a vér eredményeimet melyben vannak értékek amik magasabbak a megengedettnél! Hasnyál mirigy gyulladásom volt egy hónapja! Hasi uh vizsgálat során, cholecystában hig folyadék tartam mellet számos apró kő reflex látszott, choledochus 6-7 mm tág volt, benne kő nem volt kimutatható.biliaris pancreatitis miatt ERCP vizsgálat történt choledochus nem volt tágabb, kő reflexet nem találtak, de EST elővágás történt! beavatkozás után szövődmény nem volt! A ma meg kapott vér eredmény a következőket tartalmazza: Vvt-süllyedés: 37 2-20 Fibrinogén: 5.79 2.50-5.50 GOT/ASAT: 46 5-31 GPT/ALAT: 122 5-31 Gamma GT: 72 5-36 Klorid: 113 97-109 És azt szeretném kérdezni hogy ezekkel az eredményekkel 4 nap mulva a műtét elvégezhető lesz e? Plusz kérdés hogy a havi vérzés ideje alatt elvégezhető e mütét Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza epehólyag témában

Tisztelt Kérdező!

A laboreltérések miatt nem kell aggódni, a műtét elvégezhető és indokolt is. A menstruáció alatt is elvégezhető, de higiénia okok miatt szerencsésebb nem vérzés idején műtétet végezni.

Kérdés: 2012. március 23., 20:05; Megválaszolva: 2012. március 28., 10:44
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Endometriózis? Forduljak...
Tisztelt Doktor Úr / Nő! Epehólyag eltávolító műtétem után a szövettan eredményem elemzése során a sebész orvosom azt kérdezte tőlem, hogy...
Laparaszkópos epehólyagműtét
Tisztelt Webbeteg! Tisztelt doktor urak! Én egy sebészt keresek, aki magánúton elvállal engem laparaszkópos epehólyag műtétre.Hasi ultrahangon...
Fogyás epeműtét után
Tisztelt Cím! A problémám az lenne, hogy 2009 augusztusban kivették az epehólyagomat, mivel már a hasnyálmirigyem is be volt gyulladva tőle, meg a...
Epekőműtét
Tisztelt Doktor! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy nemrég 2 epekövet találtak az epehólyagomban és azt mondták, hogy meg kell műteni és ki...
Rekeszsérv