vakbél műtét után

A 18 éves fiamat március 12-én műtötték akut vakbél gyulladással, 20-n ki vették a varratot, a seb szép csak a felső része kissé duzzadt, nagyon nyomás érzékeny és belülről feszítést érez.Folyamatos enyhe fájdalom ami mozgásra erősödik.Kérdésem az lenne, hogy ez természetes-e vagy lehet a gennyesedés jele? Mivel azt mondták ha 37, 5 fok lesz a testhőmérséklete azonnal menjen vissza a kórházba. Az este 37, 2 fok volt.Köszönöm Üdv.Gyetván Irén

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a vakbél témában

Tisztelt Kérdező! Jegeljék a sebet. Amennyiben a duzzanat és a fájdalom fokozódik egy ellenőrzésre vissza kell menni.

Kérdés: 2012. március 21., 14:02; Megválaszolva: 2012. március 23., 14:17
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus
Kitől kaphatok segítséget?
Szteroidos kúp