Spontán PTX

Tavaly októberben volt két egymást követő spontán PTX-em. Azóta most először vagyok megfázva, sokat köhögtem, tüsszögtem. A becsövezett oldali mellem és környéke nagyon fáj, ez kimondott sebfájdalom érzetű. Kérdésem az, hogy lehetséges, hogy 4-5 hónap alatt nem gyógyult be a becsövezés helye? Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a PTX témában

Tisztelt Kérdező! A mellkasi csövek helyén hegképződés zajlódott le, ami valóban érzékenyebb lehet. Amennyiben a panaszok nem javulnak, esetleg romlanak mellkas röntgen szükséges.

Kérdés: 2012. március 14., 11:08; Megválaszolva: 2012. március 19., 17:06
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus
Kitől kaphatok segítséget?
Szteroidos kúp