Vadhús a köröm mellett

Kb. 8 hónapja a nagylábujjam körme mellett oldalt vadhús nőtt ki, többször voltam orvosnál, mondták, hogy benőtt a körmöm. Két hete megműttettem, levágták a vadhúst (és nem tudom a körmömmel is csinált-e valamit az orvos), de szinte azonnal vissza is nőtt a vadhús. Még amikor begyulladt az ujjam, valóban az volt a baj, hogy rosszul vágtam le a körmöm sarkát, de azóta már kinőtt szépen, nekem úgy tűnik a körmömnek semmi baja, ezért nem értem, miért van még mindig vadhús mellette (ráadásul egészen fent, a körmöm tövénél). A kérdésem az lenne, hogy van-e valamilyen más módszer a vadhús eltávolítására a műtéten kívül? Nem szívesen tenném ki magam megint a műtét (érzéstelenítő injekció) fájdalmának, most hogy tudom, hogy egy hét alatt kiújulhat az egész... Előre köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a vadhús témában

Tisztelt Kérdező! Minden nap legyen hígított betadinos lábáztatás és otthon papucsot viseljen valamint napközben kényelmes cipőt. Amennyiben nincs javulás újabb beavatkozás szükséges.

Kérdés: 2012. március 04., 18:25; Megválaszolva: 2012. március 06., 21:07
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus
Kitől kaphatok segítséget?