• Sztóma záró műtét utáni sipoly.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot kívánok! Nekem az lenne a problémám, hogy volt sztóma záró műtétem, ami már 5 hónapja volt, azóta a sztóma helyén sipoly van, mindig beforr, majd kilyukad.... az orvosomhoz elmentem, akkor épp be volt forrva és ő kivágta a lyukat, hogy kifollyon a genny... azóta már megint beforrt, de a mai napon újra ki is lyukadt. Az lenne a kérdésem, hogy ez mitől lehet, és hogy lehetne ezen segíteni? Fontos lenne. Válaszát ha kérhetném e-mailra küldje [email protected] -ra mert nem igazodok el itt. Előre is köszönöm szépen. Üdv.: Eszter

        Dr. Boros Miklós válasza a sipoly témában

        Tisztelt Kérdező! A sipoly eredetét kontrasztanyagos feltöltéssel igazolni kell és azután lehet dönteni a kezelésről. Amennyiben a béllel kommunikál az újabb műtét indokolt lehet.


        Kérdés: 2012. február 20., 13:51; Megválaszolva: 2012. február 21., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! 2020.10.13-án belső aranyeres csomó eltávolítását végezték el nálam altatásban. A műtét rendben lezajlott. A műtétet követő 2. napon ödéma és vérömleny keletkezett. A haematoma a végbélnyíláson kívül van. A...