• Megduzzadt ágyék

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot kívánok! Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, h problémát jelent-e ha az ágyékom jobb oldali része duzzadtabb mint a bal. Érintésre valamint nyomásra nem érzékeny, és más tünetem sincs. Viszonylag régóta fennáll ez a helyzet, de eddig nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, hiszen nem fáj és más tünettel sem jár együtt. Válaszukat előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a ágyéki duzzanat témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben a duzzanat mérete nem változik és nincs fájdalom a sérv kizárható. Fizikális vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, hogy kóros-e a leírt asszimmetria.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 14., 21:14; Megválaszolva: 2012. február 15., 17:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: