• Érdeklődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Több mint 8 hónapja műtöttek bal oldali lágyék sérvvel és azóta is a bal oldali herém másfélszer nagyobb mint a másik és fáj is. Ez miért lehet forduljak-e orvoshoz és ha igen milyenhez. Lenne még egy problémám évente 2-3 alkalommal prosztatagyulladásom szokott lenni már 5-6 éve.

        Dr. Boros Miklós válasza a lágyéksérv témában

        Tisztelt Kérdező! Legyen egy urológiai szakvizsgálat, mivel ennyi idővel a műtét után már kóros a duzzanat. A prosztatagyulladás kifejezetten makacs, de az anamnézis és kezelés pontos ismerete nélkül a kiváltó okról nem lehet pontosan nyilatkozni. Legyen mikrobiológiai mintavétel a gyulladás esetén.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 11., 23:36; Megválaszolva: 2012. február 14., 17:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: