• csomo a karban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jonapot! A problemam inkabb maga az aggodalom mint maga a jelenseg. Kb. 3honapja felfedeztem a jobb fulem mogott egy kis csomot, nem tul kemeny es kor alaku a bor alatt, nem kozvetlen a fulem toveben hanem inkabb kb. 2cmre a fulcimpammal egy vonalban talalhato. Nem okoz semmifele panaszt csak aggaszt. A masodik pedig, hogy a minap a jobb karomban a konyok feloli oldalon a felkarom kozeptajan talaltam egy pici csomot, teljesen veletlenul eszleltem, nem is latszik, olyan mintha porc lenne, kb. Lencse nagysagu par milimeteres, nem faj es semmi tunet. Eleg kemenynek tunik, ha vegighuzom a karomon az ujjamat akkor erezni es ugrik egyet mintha porc lenne. Azert fordulok ide mert aggodom, hogy lehet e daganat. Vagy csak valami banalis kis semmiseg? Koszonom elore is megtisztelo valaszat!

        Dr. Boros Miklós válasza a csomó témában

        Tisztelt Kérdező! A fül mögötti elváltozás nyirokcsomó, még az alkaron a lágy-részekben kialakult athermo, azaz egy jóindulatú elváltozás. Mind a kettővel abban az esetben kell orvoshoz fordulni, ha növekszenek illetve fájdalmassá válnak.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 07., 13:33; Megválaszolva: 2012. február 08., 14:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: