A lágyéksérv okozhat fejlődési rendellenességet?

3 és 5 éves koromban lágyéksérv műtétem volt.(az egyik herém felcsúszott) Azóta rendszeresen jártam kontrollra és minden rendben van. Azonban a herém(és egyben a péniszem sem) fejlődik szerintem jól. A társaimhoz képest sokkal kisebb, pedig 185cm vagyok, 70kg és a test- és arcszőrzetem is elég fejlett. Esetleg ez a sebészi beavatkozás zavarhatja a tesztoszteron termelésem? Vagy ez teljesen normális? (a péniszem 12 cm, 3, 5 cm átmérőjű, azonban a herém csak olyan 3 cm körül van)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a lágyéksérv témában

Tisztelt Kérdező! Önmagában a lágyéksérv nem okoz fejlődési rendellenességet. A hormonális probléma esélye nagyon alacsony. A here fejlődésének és állapotának megítélése fizikális vizsgálat nélkül nem lehetséges. Javaslom, hogy keresse fel háziorvosát, aki vizsgálat után tud a további teendőkről dönteni.

Kérdés: 2012. február 05., 10:26; Megválaszolva: 2012. február 06., 21:17
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus
Kitől kaphatok segítséget?
Szteroidos kúp