• Epeholyag műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Körükbelül egy éve volt epeműtétem azóta is vannak panaszaim fáj a gyomrom sok a gyomorsavam, sokat fáj a fejem, jobb oldalt faj a borbák alatt, és sugárzik a fájdalom a hétamba, gyomrom sokat görcsöl egyszer székrekedésem utánna hasmenésem van a székletem világos szűrke vagy sárga színű

        Dr. Boros Miklós válasza a epeműtét témában

        Tisztelt Kérdező! Mindenképpen szükséges egy májfunkció és a tartós panaszok miatt gyomortükrözés. Addig is tartson epés diétát, alkalmazzon probiotikus kúrát. Alkohol- és dohányzási tilalom. Keressen fel gasztroenterológiai szakrendelést. Nem csak epehólyag-kövesség vagy epehólyag működési zavar okozhat ilyen jellegű panaszokat így nem szabad halogatni a kivizsgálást.


        Kérdés: 2012. február 01., 16:37; Megválaszolva: 2012. február 03., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.