• ajak- és szájpadhasadék

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt cim Ajak-és szájpadhasadék-kal születtem. Szeretném magam ujból megmütetrni mind a kettö mütétre, de ennek anyagi vonzata van. A kérdésem annyi lenne, hogy ezt a mütétet állami támogatott kórházban elvégzik-e ebben a korban(31)? Az ajakmütét csak egy szépészeti mütétböl állna de a szájpad-mütétröl nem tudok sokat bár lenne rajta mit javitani ha lehetséges. Szeretném ha esetleg egy kórházat ajánljanának vagy orvost aki esetleg segiteni tud ebben, ha nem is állami kórházban. Köszönettel

        Dr. Boros Miklós válasza a ajakhasadék témában

        Tisztelt Kérdező! A korrekció OEP támogatással is lehetséges. Az első lépés egy nagy sebészeti centrum plasztikai sebészeti szakrendelésén egy szakvizsgálat. A jelenlegi állapotot és a szükséges teendőket itt lehet felmérni és megbeszélni. A legközelebbi szakrendelés megkeresésében kérje háziorvosa segítségét.


        Kérdés: 2012. január 28., 20:25; Megválaszolva: 2012. január 31., 14:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: